woorden en beelden van imke

Kunstreizen met Imke

Wat vind ik leuk aan kunst maken? Het ook samen kunnen doen. Nu is het door diverse omstandigheden niet altijd even makkelijk elkaar fysiek op te zoeken. Maar online kan dat wel! Ik heb zelf een erg leuke (online) kunstreis naar Peru gemaakt in 2021, helaas is de reisleidster gestopt. Maar ik heb daar zoveel inspiratie opgedaan dat ik het zag zitten mijn eigen kunstreizen te gaan opzetten.

Ik heb geen eigen bedrijf, ik doe het in mijn vrije tijd en wil het gratis aanbieden. Om er geen kosten aan te maken, doe ik dit via een groep op Facebook.

De eerste reis vertrekt 1 oktober 2022 en gaat naar Cuba! Je wordt lid van de groep en vanaf 1 oktober vind je daar de “opdrachten”. Het zijn geen echte lessen, het gaat er om inspiratie opdoen en dat vertalen naar je werk. En omdat er meerdere mensen tegelijk aan werken, krijg je zo toch een gevoel van samen doen.

Ga je ook mee? Leuk! Meldt je aan bij de groep!

(foto van Robyn Jay)