woorden en beelden van imke

Autisme

Welkom! Hier verzamel ik informatie die ik zelf belangrijk of interessant vind en vooral hoe ik als partner er mee om ga en overeind blijf. Lees er meer over onder “Ik”. 

Kinderen en opvoeding zijn extra ingewikkeld in een autisme-relatie. Wij hebben zelf geen kinderen, dat is een bewuste keuze en heeft niet met autisme te maken.

Een korte toelichting op wie wij zijn:
Imke Vorselman, getrouwd sinds 1997 met Robert Vorselman. Robert kreeg eind 2010 (op 41 jarige leeftijd) de diagnose PDD-NOS en daarna zijn wij geruime tijd zoekende geweest naar passende hulp, zowel voor hem als voor mij. Lees er alles over onder “wij”. Onder het kopje “Hij” verzamel ik voorbeelden waarvan ik een inkijkje in zijn autisme kreeg, een aha-moment had. 

Ik heb de nadruk gelegd op het positieve dat wij bereikt hebben de afgelopen jaren. Als je alles achter elkaar leest. lijkt het misschien allemaal koek en ei bij ons. Het blijft echter een leerproces en voorlopig ben ik echt nog niet uitgeleerd! Maar ik zoek wel bewust naar de positieve dingen, wat werkt wél, hoe komen we verder. En die dingen wil ik graag delen, misschien heb jij er ook wat aan.

Heb je een dagje ontzorging nodig? Even iets anders dan autisme? Lees erover op deze pagina en neem vooral contact met me op.