woorden en beelden van imke

En jij?

Wat heb jij nodig om overeind te blijven? Ook van toepassing zonder partner met autisme. Kan ik je ergens bij helpen? Want hoe fijn is het als iemand even met je meedenkt of je op weg helpt in de goede richting? Zomaar een dagje even samen knutselen en ontsnappen aan de hectiek van thuis of werk? Eindelijk een excel die je wel begrijpt! Orde in de chaos? Ongegeneerd spuien? Even uit dat hoofd en iets doen?

We kunnen samen tekenen of schilderen, een collage of moodboard maken. Ik geef geen les, ik vind het fijner om samen te werken. Je kunt een moodboard voor een bepaald thema maken. Vind je het lastig om te beginnen met een lege pagina of vind je het gezelliger met z’n twee? Maak een afspraak met me!

Ik kan je bijvoorbeeld helpen iets op te ruimen, de keukenkastjes of die trapkast waar je nooit aan toekomt. Ik kan je administratie ordenen (papieren in mappen doen of digitaal opruimen), opzetten van een excelbestand op maat, bijvoorbeeld voor inzage in je huishoudgeld.

Wil je eens je ei kwijt over jouw partner met autisme, zonder therapie erbij en zonder verwijsbrieven van dokters maar gewoon even spuien omdat dat zo ontzettend kan opluchten? 

In alle gevallen geldt: mocht ik er niet uitkomen, zoek ik graag met je naar andere, meer passende hulp of ondersteuning.

De kleine lettertjes maar dan leesbaar: 

  • Ik ben op dit moment niet ingeschreven in de kvk en doe dit vrijwillig.
  • Je kunt genoeg informatie over mij opzoeken via de site en vermelde links.
  • Het staat mij op elk moment vrij nee te zeggen tegen jouw hulpvraag. 
  • Ik zie er soms wat nors uit en kan wat kortaf uit de hoek komen, het is niet zo bedoeld. Ik moet vaak even wennen.
  • Ik hou niet van bellen.
  • Ik hou van duidelijkheid en eerlijkheid.
  • Laat geld nooit in de weg staan, geld kan niet de reden zijn om geen afspraak met mij te maken. 
  • Altijd inclusief thee of koffie en soms een koekje.

Waarmee kan ik jou ontzorgen?

Onderop staat mijn mail en andere manieren om in contact te komen met mij.